Филтри за вода

Филтри за вода - да сме сигурни каква вода ползваме!

Водопроводната вода обикновено е  твърда, с високо съдържание на хлор, тежки метали, флуор и редица други ненужни и вреди вещества. За пране най-важно е водата да е мека, за къпане да не е хлорирана, всички домашни уреди трябва да пазим от котлени отлагания, а най-прецизно пречистена вода ни е необходима за пиене.

В зависимост от Вашите потребности можем да Ви предложим всички варианти за пречистване на водата във Вашия дом.

Системите за пречистване на питейна вода с осмотична или капилярна мембрана ще Ви осигурят доказано чиста вода за пиене и ще Ви спасят от досадното пренасяне на туби с вода от магазина. Кожните алергии, екземите, пърхотът причинени от хлорираната вода ще останат в миналото, когато със специалните филтри за баня ще си осигурите безопасна вода за къпане. С централните омекотители за вода  ще забравите за котления камък и трудни за почистване варовикови петна. 

Домашните филтри за вода са инвестиция, която струва малко, изплаща се бързо, а удобството и здравето, които носят е неоценимо. Трудно е да приемем факта, че в тези кризисни времена се налага да отделим  средства и за пречистване на водопроводната вода, но  да не забравяме, че освен за себе си, сме отговорни и за здравето на нашите деца!

Гаранцията на уредите  за пречистване на вода е 2 години. Всичките елементи на системите от филтри за вода могат да бъдат подменени. Винаги на склад голям набор от резервни части. 

         

Чистата вода – необходимост номер 1 за здравето на човека!!!