Харесайте ни във Facebook

By MAXCART
Моля изчакайте...10 секунди Затвори

Онлайн магазин

МЕТОДИ ЗА ОБРАБОТКА И ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА В ДОМА

ФИЛТРИ ЗА ВОДА - цени без конкуренция, подбрани производители.Пречистване на вода - решения на проблеми с качеството на водата. Подобряване свойствата на водата.

ВОДНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДОПРОВОД -  филтърни колони.

МЕХАНИЧНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДА, карбонови филтри с активен въглен, водни филтри за кафе машини и хладилници.

УРЕДИ ЗА ПРОБЛЕМИ С  КОТЛЕН КАМЪК - омекотяване на твърда вода, мека вода у дома.

УРЕДИ ЗА ЖИВА ВОДА - йонизатори за алкална вода, конкурентни цени, богат избор.

ТРАПЕЗНА ВОДА ОТ ЧЕШМАТА - системи за питейна вода. 

ПОЖАРНА АРМАТУРА ОТ НИБКО - бърза и сигурна доставка на конкурентни цени.

ТРЪБИ И ФИТИНГИ НИБКО - лесен монтаж с лепило, (изгодни цени при големите размери PVC-U за климатични, чилърни и промишлени инасталации). 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

►наложен платеж 

►банков превод 

►на изплащане с UniCredit или TBI Bank

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 лв ДО ПОСОЧЕНИЯ ОТ КЛИЕНТА ОФИС НА ЕКОНТ!

СРОК НА ДОСТАВКА:

►при наложен платеж стоката заявена през работните дни до 15 часа ще получите на следващия работен ден. Заявките направени в петък или друг предпочивен ден след 15 часа се обработват в първия работен ден. 

►при плащане по банков път стоката изпращаме веднага след като получим парите

Всички артикули са налични, освен ако това не е изрично отбелязано. 

ИЗДАВАМЕ ДДС ФАКТУРИ.

ЗАЯВКИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ПАВИРАНИ СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ РОСИ ЯНКОВА

Коментари

Павел

Благодатя за инфотмацията. За капилятната менбрана зная че не пречисъва всичко.

Павирани ЕООД

KDF смолата е още един пречистващ агент, следователно комбинация активен въглен + KDF смола пречиства повече елементи отколкото само активен въглен. За да Ви отговоря точно на въпроса дали водата ще бъде по-добре пречистена с филтър FCCBKDF отколкото с FCCBL S трябва да знам какви примеси съдържа. Ако водата не съдържа състваки, които пречиства KDF смола съвсем логично е, че няма да бъде по-добре пречистена с FCCBKDF отколкото със съдържащ активен въглен FCCBL S филтър. Искам да Ви обърна внимание на факта, че капилярната мембрана е само много фин механичен филтър. Капилярните мембрани не отстраняват от водата всички примеси както го правят осмотичните мембрани.

Павел

За в момента не искам да добавям други филтри . сега съм с механичен на 1 микрон и FCCBL- S. Ако мина на вариянта механичен на 1 микрон и FCCBKDF ще постигна ли по- добра филтрация? Тази конфигурация е монтирана след водомера. В послвдсрвие ще монтирам капилярна мембрана на отделна канелка. Благодатя микроарително за отделеното време .

Павирани ЕООД

Активният въглен във филтъра FCCBKDF е в гранулирана форма. Водата по-лесно минава през гранулите отколкото през карбон блок филтри, каквито са FCCBL и FCCBL-S. Следователно не би трябвало да имате проблем с дебита. KDF смолата допълнително пречиства водата от сероводород, желязо, тежки метали. KDF смолата присъства във всички системи за питейна водса с изключение на системите за обратна осмоза. Ресурсът на филтрите зависи от качеството на входящата вода. Посоченият от производителя в спецификациите на продукта е като разходът на гориво при производителите на коли. Отнася се за идеални условия.

Павел

FCCBL- S и FCCBKDF. До сега съм ползвал само първият филтър. Обмислям да монтирам FCCBLKDF като свърши ресурса на FCCBL- S. Вашеро мнение какво е? Ще ми падне ли много дебита? Ще бъде ли по добре пречистена водата. Като ресурс фитъра със KDF смолата е голям.

1 2 3 4 5 6

Моля въведете име

Моля, попълнете валиден имейл!