Онлайн магазин

Филтри за вода - цени без конкуренция, подбрани производители. Голям асортимент на картриджи - механичи, карбонови, специализирани и други. Домашни системи и уреди за пречистване на вода - решения на всички проблеми със замърсена и твърда вода.

Активатори за алкална жива вода - йонизатори за вода - конкурентни цени, богат избор.

Пожарна арматура от Нибко - бърза и сигурна доставка на конкурентни цени.

Тръби и фитинги Нибко - лесен монтаж с лепило, (изгодни цени при големите размери PVC-U за климатични и чилърни инасталации). 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

►наложен платеж 

►банков превод 

►на изплащане с UniCredit или TBI Bank

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 лв ДО ПОСОЧЕНИЯ ОТ КЛИЕНТА ОФИС НА ЕКОНТ!

СРОК НА ДОСТАВКА:

►при наложен платеж стоката заявена през работните дни до 15 часа ще получите на следващия работен ден. Заявките направени в петък или друг предпочивен ден след 15 часа се обработват в първия работен ден. 

►при плащане по банков път изпращаме стоката веднага след като получим парите

Всичките стоки са налични, освен ако това не е изрично отбелязано за отделните артикули. 

ИЗДАВАМЕ ДДС ФАКТУРИ.

 

ЗАЯВКИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ РОСИ ЯНКОВА

Коментари

Павирани ЕООД

Филтрите в EXCITO са 4 броя, а в EXCITO CL 5 броя. Тъй като присъединяването в двете системи е еднакво 1/4\" (NPT) може да бъдат поставени филтрите от EXCITO CL в EXCITO при условие, че няма да затваряте капака на системата. На единия от филтрите може да се постави закрепваща допълнителният филтър скоба. Имаме всички необходими за това части и маркучи.

Пенчо Стоилов

Имам монтирана система ЕХCITO от 99лв. и съм доволен от нея но мога ли в този корпус да монтирам филтри на EXCITO-CL от 189лв.

Павирани ЕООД

Поръчката на Г-н Владимиров е била направена в петък вечер и е била изпратена от нас в понеделник. За сега нямаме възможност да обработваме заявки в почивните дни. Извинявам се, че това не е било изрично упоменато горе в срока на доставката. Грешката е поправена. Благодаря на Г-н Владимиров, че ни е обърнал внимание върху този пропуск.

Константин Владимиров

Какво става с поръчка № #647


Невалидно

Невалиден