Онлайн магазин

ФИЛТРИ ЗА ВОДА - цени без конкуренция, подбрани производители.Пречистване на вода - решения на проблеми с качеството на водата. Подобряване свойствата на водата.

ВОДНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДОПРОВОД -  филтърни колони.

МЕХАНИЧНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДА, карбонови филтри с активен въглен, водни филтри за кафе машини и хладилници.

УРЕДИ ЗА ПРОБЛЕМИ С  КОТЛЕН КАМЪК - омекотяване на твърда вода, мека вода у дома.

УРЕДИ ЗА ЖИВА ВОДА - йонизатори за алкална вода, конкурентни цени, богат избор.

ТРАПЕЗНА ВОДА ОТ ЧЕШМАТА - системи за питейна вода. 

ПОЖАРНА АРМАТУРА ОТ НИБКО - бърза и сигурна доставка на конкурентни цени.

ТРЪБИ И ФИТИНГИ НИБКО - лесен монтаж с лепило, (изгодни цени при големите размери PVC-U за климатични, чилърни и промишлени инасталации). 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

►наложен платеж 

►банков превод 

►на изплащане с UniCredit или TBI Bank

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 лв ДО ПОСОЧЕНИЯ ОТ КЛИЕНТА ОФИС НА ЕКОНТ!

СРОК НА ДОСТАВКА:

►при наложен платеж стоката заявена през работните дни до 15 часа ще получите на следващия работен ден. Заявките направени в петък или друг предпочивен ден след 15 часа се обработват в първия работен ден. 

►при плащане по банков път стоката изпращаме веднага след като получим парите

Всички артикули са налични, освен ако това не е изрично отбелязано. 

ИЗДАВАМЕ ДДС ФАКТУРИ.

ЗАЯВКИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА ПАВИРАНИ СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ РОСИ ЯНКОВА

Коментари

Павирани ЕООД

В отговор на Г-н Цветанов: Не разбрах какво изследвахте във водата, която показва 890 единици при норма 40-50. Предполагам, че става въпрос за TDS уред. Ако е така Вашата вода е много твърда. Нормата от 50-60 обаче може да се отнася за вода предназначена за пиене. TDS уред не е показателен за степента на замърсяване на водата. Той измерва само соли, киселини и основи, т.е. веществата, които са под формата на йони. Не мери бектерии, пестициди и др. Проблемът с водата от собствен водоизточник освен твърдост и други химически замърсявания може да бъде микробиологично замърсяване ( коли бактерии). Изследвахте ли водата за наличие на микроорганизми? Този проблем се решава с UV лампа. Предлагаме няколко вида такива стерилизатори, с различна производителност, на канадска фирма Viqua, под марката Sterilight в категорията UV стерилизация. Твърдост на водата ефикасно оправят битови омекотители за твърда вода с йонообменна смола. Тук също имаме разнообразие от добре подбрани модели в зависимост от потреблението на водата. Цифрите 10, 20, 30 означават количество йонообменна смола. За 4-членно семейство може да се монтира уред с 20 литра смола. Ако водата е много твърда и имате достатъчно място по-добре да бъде с 25 или 30 литра смола. Размерите на омекотителите са посочени в спецификация на всеки уред. Монтират се в началото на водопроводна инсталация, след водомера.

Цветомир Цветанов

Здравейте ние сме 4 членове на семейството. Имаме кладенец и с помоща на хидроформна помпа позваме водата. На скоро носих вода за изследване и уреда показа 890 единици при норма 40-50, което е много над нормата. Въпросът ми е каква комбинация от филтри да поръчам от вас които ще хречистят водата и ще стане годна за пиене? Също да допълня, водета е много варовита. Благодоря Ви.

Павирани ЕООД

Всички заявки, които пристигат от понеделник до петък до 15 часа се изпращат още същия ден.Изпращаме по Еконт. На следващия ден поръчките могат да бъдат взети от офиса на Еконт или са доставяни на посочения от клиента адрес. Офисите на Еконт работят от понеделник до събота. Пратката номер 1752 е била изпратена по същия начин.

Кирил Рафайлов

Здравейте, интересувам се поръчка N:1752 изпратена ли е вече?

Павирани ЕООД

В отговр на запитването на Г-н Стойчев: Всичките предлагани на сайта системи за пречистване на вода за пиене са подходящи за нуждите на 4-членно семейство. Поради лесна смяна на филтрите препоръчвам една от двете системи: система за обратна осмоза EXCITO-OSSMO или филтрираща система за питейна вода EXCITO-WAVE Предимството на системата за обратна осмоза EXCITO-OSSMO е, че по-прецизно пречиства водата, а на EXCITO-WAVE, че е по-компактна и може да се монтира на по-ограничено пространство. Системите са нов продукт на реномиран полски производител Аквафилтер.

1 2 3

Невалидно

Невалиден