Филтри за вода

Филтри за вода - да сме сигурни каква вода ползваме!

Водопроводната вода обикновено е  твърда, с високо съдържание на хлор, тежки метали, флуор и редица други ненужни и вреди вещества. За пране най-важно е водата да е мека, за къпане да не е хлорирана, всички домашни уреди трябва да пазим от котлени отлагания, а най-прецизно пречистена вода ни е необходима за пиене.

В зависимост от Вашите потребности можем да Ви предложим всички варианти за пречистване на водата във Вашия дом.

Системите за пречистване на питейна вода сосмотична или капилярна мембрана ще Ви осигурят доказано чиста вода за пиене и ще Ви спасят от досадното пренасяне на туби с вода от магазина. Кожните алергии, екземите, пърхотът причинени от хлорираната вода ще останат в миналото, когато със специалните филтри за баня ще си осигурите безопасна вода за къпане. С централните омекотители за вода  ще забравите за котления камък и трудни за почистване варовикови петна. 

Домашните филтри за вода са инвестиция, която струва малко, изплаща се бързо, а удобството и здравето, които носят е неоценимо. Трудно е да приемем факта, че в тези кризисни времена се налага да отделим  средства и за пречистване на водопроводната вода, но  да не забравяме, че освен за себе си, сме отговорни и за здравето на нашите деца!

Гаранцията на уредите  за пречистване на вода е 2 години. Всичките елементи на системите от филтри за вода могат да бъдат подменени. Винаги на склад голям набор от резервни части. 

         

Чистата вода – необходимост номер 1 за здравето на човека!!!